• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!
4MLUX Verzinkte verjong/verloop lantaarnpaal-lichtmast 3m (boven maaiveld), met toegangsluik, topmaat 60mm (prijs is incl. verzendkosten, staffelprijs bij 2 of meer)
Verzinkte verjong/verloop lantaarnpaal-lichtmast 3m (boven maaiveld), met toegangsluik, topmaat 60mm (prijs is incl. verzendk 455,-

4MLUX Verzinkte verjong/verloop lantaarnpaal-lichtmast 3m (boven maaiveld), met toegangsluik, topmaat 60mm (prijs is incl. verzendkosten, staffelprijs bij 2 of meer)

€455,00
  • Koop 2 voor €390,00 per stuk en bespaar 14%
Artikelnummer: 376970021
  • Prijzen zijn bruto excl. BTW
  • Wederverkopers login in voor uw nettoprijs!
  • Nog geen klant? Maak een account aan!
  • Grotere aantallen nodig? vraag eerst een offerte aan!
Informatie


Mooie degelijke verzinkte verjong/verloop stalen (straat)lantaarnpaal-lichtmast (lengte zie titel).

De lantaarnpaal-lichtmast is gemaakt van staal en is geheel naturel verzinkt, op verzoek en tegen een meerprijs is deze ook in standaard RAL kleuren leverbaar.

De lantaarnpaal heeft een topmaat van 60mm (topmaat 76mm is ook leverbaar), de aangegeven hoogte is 3,0m boven het maaiveld, het deel wat in de grond wordt ingegraven is ca. 80 cm lang.

De lantaarnpaal-lichtmast wordt standaard geleverd met een toegangsluik, hierachter kan tegen een meerprijs een faget geleverd worden.

Specificaties verzinkte stalen conische lantaarnpaal-lichtmast:
Lengte: zie titel (boven maaiveld)
Materiaal: naturel verzinkt staal
Toegangsluik: ja
Geproduceerd volgens de NEN-EN 40
Sterkte berekend volgens NEN-EN 1990/1991

Opties:
RAL kleur
Faget

Toepassingsgebieden: straten, woonwijken, paden, pleinen, parkeerterreinen, fietspaden, stadscentra, campings, recreatiegebieden, watersportcentra, dorps- en stadskernen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »