• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

LED portiek-galerijverlichting en trappenhuisverlichting ook met nood en/of bewegingssensor (ook met corridor functie)

Elektrotechnische groothandels, installateurs en VvE's informeer naar uw korting!
Lees meer

Portiek- galerijverlichting en trappenhuisverlichting.

Onze portiek- galerijverlichting en trappenhuisverlichting is geschikt voor heel veel toepassingen en zijn in een breed scala aan wattages, LED kleuren en uitvoeringen leverbaar.

De meeste portiek- galerijverlichting en trappenhuis armaturen kunnen ook met een lichtsensor en/of bewegingssensor en/of noodverlichting geleverd worden, hiermee zijn onze portiek- galerijverlichting en trappenhuis armatuur breed toepasbaar.

Naast dat deze armatuur geschikt zijn als portiek- galerijverlichting en trappenhuis armaturen zijn de meeste natuurlijk ook geschikt voor entrees, (lift)hallen, bergingen, bergingsgangen en achterpaden.


Welk wattage en lumen.

Nog steeds bestaat er verwarring over hoeveel watt of lumen men nodig heeft om een bestaand PL-S, PL-C, PL-L, PL-Q of TL lamp te vervangen door LED, vaak denkt men dat men hetzelfde wattage in LED nodig heeft maar dit klopt niet, men kan/mag fluorescentie lumen niet één op één overzet om dezelfde hoeveelheid licht te krijgen met LED.

Ook het wattage zegt hierover niet alles, vroeger was een lumen/watt verhouding van 70-90 normaal en al goed maar tegenwoordig is een >120 lumen/watt verhouding ook al standaard.

Voor verdere uitleg en hulp bij keuze kunt u klikken op de link: hulp en uitleg wattage en lumen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »