• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!
Contact

EM Licht B.V.®

Tel: +31-(0)857608721
Email: [email protected]

Adres:
Florijnstraat 20
4879 AH Etten-Leur

Showroom (op afspraak):
Florijnstraat 20

Bedrijfsgegevens:
BTWnr. NL855951874B.01
BIC code: ABNANL2A
IBAN: NL29 ABNA 0494 4652 98
Kvknr.: 65027183

------------------------------
Extra info:
Wij leveren uitsluitend aan bedrijven en niet aan particulieren.

Heeft u een onderneming / bent u een stichting, vereniging / VvE dan kunt u wel bij ons kopen, u kunt een account aanmaken en bestellen voor de website prijzen.

Indien u meerdere stuks nodig heeft kunt u ook hiervoor eerst een offerte aanvragen via de website, u kunt dit eenvoudig doen door een product toe te voegen aan het "offerte mandje".


Bent u wederverkoper en wilt u klant worden maak dan een account aan, u ontvangt van ons bericht dat u na inloggen gelijk uw netto inkoopprijzen te zien krijgt, als wederverkoper krijgt u altijd korting onafhankelijk van het aantal.
U kunt natuurlijk ook eerst eenvoudig zoals hierboven beschreven een vrijblijvende offerte aanvragen.

Het streven is om uw wederverkopers account binnen 1 werkdag te controleren en u te berichten tijdens kantooruren dat u na inloggen uw netto inkoopprijzen te zien krijgt.
In het weekend en tijdens vakantie/feestdagen kan het wat langer duren.
Mocht u onverhoopt geen bericht krijgen dan kunt u altijd via contactformulier/e-mail of telefonisch (zover mogelijk) contact opnemen, bij geen bericht kijk ook even of het bericht niet bij u in de spambox terecht is gekomen.

Alle vermelden prijzen op de website zijn excl. btw!

Levertijden kunnen per product verschillen, heeft u een product voor een bepaalde datum nodig dan kunt u het beste eerst even informeren!

-------------------------------

In het kader van de Wet AVG zijn wij verplicht u er op te wijzen dat de (persoons)gegevens die u aan ons verstrekt bij het aanvragen van een offerte (of het plaatsen van een order), worden vastgelegd teneinde aan uw verzoek te kunnen voldoen. Wij hebben procedures opgesteld om er voor te zorgen dat deze gegevens beschermd worden.

U kunt ons schriftelijk verzoeken de vastgelegde gegevens te verwijderen zolang deze gegevens niet nodig zijn om te voldoen aan wettelijke verplichtingen (zoals bijvoorbeeld opgelegd door de Belastingdienst). Stuurt u hiervoor een email naar: info @ emlicht.nl.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »