• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Verlichting voor trappenhuizen, gangen, hallen, portieken, galerijen en parkeergarages

Verlichting voor onder andere trappenhuizen, gangen, hallen, portieken, galerijen en parkeergarages. De meeste uitvoeringen kunnen ook geleverd worden met noodverlichting en/of bewegingssensor.
Lees meer

EM Licht B.V. is fabrikant/leverancier van LED verlichting, naast onze standaard armaturen produceren wij ook diverse verlichting series zelf in eigen huis "Made in Holland", deze series zijn dan ook modulair opgebouwd en onderdelen zoals de toegepaste LED drivers, LED modules, noodsets, batterijen, onderbakken en kappen zijn dan ook los verkrijgbaar.

Omdat wij o.a. ook producent zijn kunnen wij ook maatwerk leveren en met u meedenken naar oplossingen, met onze ervaring van meer dan 25 jaar in het produceren en leveren van verlichting kunnen wij met recht zeggen dat wij verstand hebben van licht, we schuiven niet alleen dozen maar kunnen u dus ook wat inhoudelijk vertellen.

Diverse series zijn helaas niet altijd fabrieksmatig modulair opgebouwd vanaf onze leveranciers maar wij kunnen indien producten aan het einde van hun levensduur zijn nieuwe binnenwerken/LED modules/montageplaten leveren waardoor u de behuizing kunt laten zitten en alleen een nieuw binnenwerk/module hoeft te monteren, hiermee bespaart u dus aanzienlijk op de kosten, informeer naar de mogelijkheden.
We kunnen dit ook doen/leveren voor merken die wij niet zelf voeren.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »