• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Alternatieve renovatie/remplace LED modules diverse merken

3
Sorteren op:

I.v.m. continue prijsfluctuaties van diverse onderdelen zijn de producten in deze categorie op aanvraag/ op calculatie, getoond prijzen zijn slecht ter indicatie en kunnen afwijken!

Voor o.a. Defa, Bega, RZB, Fagerhult, Trilux, We-ef onderhuizen en nog heel veel meer merken kunnen wij alternatieve LED modules leveren/maken waarmee u een kapotte PLS 9/11W, PLC 10/13/18/26 of PL-L 9/18W uitvoering eenvoudig aanpast naar een energie zuinig LED uitvoering.
Het betreft alternatieve LED modules die passen in diverse merken en die door ons zelf geproduceerd/ontworpen worden of zijn.
De vorm van de behuizing maakt weinig uit, of het nu een rechthoekige, een vierkante, een driehoekige, een zeskantige, een ronde, een ovale, een platte, een bolle, een puntige of een trapeziumvormige behuizing is, voor bijna alle modellen zijn er mogelijkheden.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunnen we er ook noodverlichting en/of een lichtsensor en/of een bewegingssensor (on/off of on/DIM (corridorfunctie)) erin leveren.

Heeft u in het verleden een LED armatuur aangeschaft maar is deze ondertussen aan het einde van zijn branduren maar is de behuizing verder nog in order dan kunnen we vaak ook hiervoor een nieuw binnenwerk/nieuwe LED module leveren, bestaande armaturen renoveren is wel zo duurzaam en milieu vriendelijk en hiermee zijn uw bestaande armaturen ook weer circulair.

Bent u een VvE en wenst uzelf wat meer controle op uw portiek, galerij en trappenhuis verlichting armaturen te hebben denk dan eens aan nieuwe LED modules/nieuwe binnenwerken op basis van een LED PLS, heel veel fabrikanten produceren deze LED PLS plug&play lampen ondertussen al en hiermee heeft u het onderhoud wat meer in eigen beheer.
We kunnen deze nieuwe LED modules/nieuwe binnenwerken ook leveren in een uitvoering met bijvoorbeeld nood en/of lichtsensor en/of bewegingssensor ON/OFF, informeer naar de mogelijkheden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »