• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 100,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Onze merken

Naast onze eigen productlijnen vertegenwoordigen wij o.a. de onderstaande merken.

Exclusieve vertegenwoordigen:

Ansell Lighting
Ansell Lighting, leverancier van (LED)verlichting welke toepasbaar is in woningbouw, utiliteit, horeca en industrie.
EM Licht B.V. distribueert exclusief voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt de Ansell Lighting producten.
Ansell Lighting is een in 1992 opgericht familiebedrijf. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een verlichtingsproducent/leverancier van formaat die tevens een enorme voorraad beschikbaar heeft in hun Warrington- en Belfast-locaties om snel te kunnen uitleveren aan de lokale markt.
Met hun zeer ruime assortiment kan Ansell allerlei projecten voorzien van verlichting, van woningen tot de industriële projecten.
Om een goed totaalbeeld te krijgen kunt u het beste op de Ansell Lighting website kijken. Kijk hiervoor op: www.anselluk.com

EuLux
EuLux Illuminazione, leverancier van (LED)verlichting welke toepasbaar is in openbare ruimte, utiliteit en industrie, EM Licht B.V. distribueert exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt de EuLux producten.
Eulux is een in 2004 opgericht. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een verlichtingsproducent/leverancier van formaat en heeft zich de laatste jaren gericht op LED verlichting met een hoge lumen/watt verhouding (160 lumen/watt en 200 lumen/watt). Naast hun uitgebreide LED straatverlichting assortiment (ook diverse LED solar uitvoeringen) hebben ze ook diverse andere productlijnen zoals LED high Bays en kantoor verlichting.
Met hun zeer ruime assortiment kan Eulux allerlei projecten voorzien van verlichting, van straatverlichting tot de industriële projecten.
Standaard zijn de meeste Eulux producten verkrijgbaar in 3000, 4000 en 5000K maar ook in 2200K (Amber t.v.v. de Sox lampen) en met groene LED's voor landelijke omgevingen. 4 of 5 jaar garantie is standaard bij Eulux.

   Kosnic
Leverancier van LED lampen, LED retrofit oplossingen en armaturen, Kosnic heeft een breed assortiment LED lampen oplossingen, EM Licht B.V. distribueert exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt de Kosnic producten.
Kosnic is in 2002 opgericht en richtte zich in eerste instantie op de vervangingsmarkt voor de standaard lichtbron/lampen middels eigen productlijnen in China, geleidelijk aan zijn ze zich eerst meer gaan richten op LED retrofit lichtbronnen en de laatste jaren breiden ze hun assortiment complete armaturen uit naar een leuk en volwaardig assortiment.
Voor het complete Kosnic assortiment kunt u het beste kijken op www.kosnic.com
Wij leveren alle producten van Kosnic.

Lumenox Lighting / Atex armaturen
Lumenox heeft een zeer uitgebreid assortiment hoogwaardige LED Atex (explosieveilige) armaturen 1/21 en 2/22, u moet hierbij denken aan Atex High Bay, Atex Floodlighting, Atex Lineare verlichting, Atex bulkhead en Atex werk/handlampen.
Alle armaturen hebben standaard 5 jaar garantie en >75.000 branduren. De verkrijgbare LED kleuren zijn 4000, 5000, 5700, 6000, 6500 en 7000K met Ra80.
Lumenox Lighting is onderdeel van de Lumenox Group.

Liteplan
Liteplan is opgericht in 1994 als leverancier/fabrikant van noodverlichtingsoplossingen. Met hun HRN/3 en HRN/4 noodset toepassingen staan zij van oudsher bekend om de aanpassingen die hiermee gedaan kunnen worden aan de TL18-TL58W en PLC10-PLC26W armaturen.
Met hun NED/3 en TED/4 serie voorzien zij tegenwoordig onder andere de nieuwe LED armaturen van een noodfunctie. De NED/3 en TED/4 zijn geschikt om diverse soorten LED modules alsmede LED T8, T5, PLS, PLC en PLQ lampen in nood over te nemen.
Liteplan heeft vele standaard oplossingen voor LED maar kan ook klant/product specifieke oplossing leveren met aangepaste stroom of spanning.
Naast noodsets leveren zij ook nog complete noodverlichtingsarmaturen in diverse uitvoeringen.
Om een goed totaalbeeld te krijgen van het assortiment kunt u het beste op de Liteplan website kijken. www.liteplan.com
Zoekt u een oplossing voor noodverlichting? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gemma Lighting
Gemma Lighting is in 2003 opgericht en zich heeft gefocust op alleen LED, met hun meer dan 15 jaar ervaring leveren zijn gedegen LED straatverlichting armaturen met 100.000+ uren en 3-5 jaar garantie.
EM Licht B.V. distribueert exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt de Gemma Lighting producten, wij leveren alle product uit hun assortiment, op www.gemmalighting.com vind u alle producten, heeft u interesse in hun producten dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen.    Van onderstaande merken leveren wij alle producten (waarvan sommige producten exclusief):

DW Windsor
DW Windsor is ruim 40 jaar geleden opgericht en een begrip in het Verenigd Koningrijk. Met hun toonaangevende straatverlichting en verlichtingsoplossingen staan zij bekend om hun kwaliteit en kennis.
Sinds 2016 heeft DW Windsor de nieuwe Kirium Pro, Sofia en Sofia serie geïntroduceerd met 100.000+ branduren en 5 jaar garantie (ook 10 jaar garantie is mogelijk), hiermee staan zij stevig achter hun producten en is dit een gedegen bewezen leverancier van straatverlichting.
De Sky ESK1, ESK2, ESK3, ESK4, ESK5 en ESK6 armaturen vertegenwoordigen wij exclusief voor Nederland en België.Petrel EX / ATEX armaturen

Petrel is al sinds jaren een begrip op het gebied van ATEX (explosieveilige) verlichting. Met hun brede assortiment ATEX verlichting in TL en LED kunt u deze producten zeer goed gebruiken in de offshore industrie, petrochemie en andere locaties daar waar ATEX armaturen vereist worden.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »