• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Noodverlichting en onderdelen

Noodverlichting armaturen voor (algemene) noodverlichting, vluchtweg of anti-paniek verlichting en vervangingsbatterijen.
Lees meer

EM Licht B.V. is fabrikant/leverancier van LED verlichting, naast onze standaard armaturen produceren wij ook diverse verlichting series zelf in eigen huis "Made in Holland", deze series zijn dan ook modulair opgebouwd en onderdelen zoals de toegepaste LED drivers, LED modules, noodsets, batterijen, onderbakken en kappen zijn dan ook los verkrijgbaar.

Omdat wij o.a. ook producent zijn kunnen wij ook maatwerk leveren en met u meedenken naar oplossingen, met onze ervaring van meer dan 25 jaar in het produceren en leveren van verlichting kunnen wij met recht zeggen dat wij verstand hebben van licht, we schuiven niet alleen dozen maar kunnen u dus ook wat inhoudelijk vertellen.

Diverse series zijn helaas niet altijd fabrieksmatig modulair opgebouwd vanaf onze leveranciers maar wij kunnen indien producten aan het einde van hun levensduur zijn nieuwe binnenwerken/LED modules/montageplaten leveren waardoor u de behuizing kunt laten zitten en alleen een nieuw binnenwerk/module hoeft te monteren, hiermee bespaart u dus aanzienlijk op de kosten, informeer naar de mogelijkheden.
We kunnen dit ook doen/leveren voor merken die wij niet zelf voeren.Over noodverlichting armaturen:
LED noodverlichting armaturen hebben een levensduur van gemiddelde 40.000-50.000 branduren voor de LEDs (afhankelijk van de uitvoering), net als normale TL noodverlichting dienen de batterijen om de ca. 4 jaar vervangen te worden, diverse series worden al geleverd met LiFePO4 batterijen en deze hebben een langere levensduur (ca. 5 a 6 jaar) en behoeven dus wat minder onderhoud.

Alle noodverlichting armaturen in de noodverlichting categorie worden incl. batterij geleverd (zit reeds in het armatuur gemonteerd).

De noodverlichting is in diverse categorieën verdeeld zodat e.e.a. wat overzichtelijker is.

Alle nood en nood/continu armaturen zijn decentrale noodverlichting en hebben dus een eigen batterij, de nood/continu armaturen kunnen meestal op 3 manieren gebruikt worden, als uitsluitend nood (gaat alleen branden als de spanning uitvalt), als geschakelde nood verlichting (gaat branden als de schakelaar (tijdklok/schemerschakelaar) aan gaat en als de spanning uitvalt gaat hij branden op de batterij) en als permanenten noodverlichting (armatuur brand altijd en als de spanning uitvalt gaat hij branden op de batterij).

Deze opties kunt u zelf éénvoudig instellen door een draadbruggetje op het aansluitblok.

De LED IP65 noodverlichting armaturen kunt u ook aan de buitenzijde boven een vluchtdeur hangen zodat u hiermee ook voldoet aan de NEN 1838.

Heeft u meer als 5 packs nodig vraag dan een vrijblijvende offerte via ons offerte systeem aan (offerte mandje/zie producten) of via ons contact formulier.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »