• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Betaalmethoden

EM Licht B.V. betaalmethodes:
 
Hoe te betalen
 
Het betalen van uw bestelling aan EM Licht B.V. kan eenvoudig op de volgende manieren (de uitleg volgt eronder):
 
·         Overboeking
·         iDEAL
·         Betalen bij afhalen
·         Op factuur (na goedkeuring)
 
Overboeking
U maakt het bedrag van uw bestelling over op:
 
IBAN:    NL29 ABNA 0494 4652 98
             ten name van EM LICHT B.V. 
            
 
BIC:       ABNANL2A
 
Vermeldt u bij de betaling s.v.p. uw ordernummer en/of factuurnummer en/of offertenummer.
 
iDEAL (geen extra kosten)
iDEAL is de nieuwe methode voor online betalen.
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is ontwikkeld door de Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Postbank. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank en SNS kunnen het gebruiken. In de toekomst zullen meer banken ook iDEAL gaan ondersteunen.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij www.emlicht.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Bij deze handeling zult u als begunstigde de naam Sisow tegenkomen. Zij incasseren de iDEAL betalingen voor ons. Wij krijgen wel direct bericht van uw betaling.
 

Betalen bij afhalen

Wanneer u uw bestelling komt ophalen kunt u contant betalen (of met PIN).  U betaalt uiteraard geen verzendkosten, afhalen kan pas na melding dat e.e.a. klaar staat (wij hebben geen verkoopbalie)


Betalen middels factuur
Klanten hebben bij ons ook de mogelijkheid om op factuur te kopen (betalen na levering), e.e.a. kan pas na goedkeuring van onze factoringsmaatschappij, u wordt hierover geïnformeerd of u geaccepteerd wordt.

Voor kleine orders komen er extra factoringskosten bij.

Afhankelijk van de acceptatie (limiet), order bedrag en/of producten kan er een aanbetaling gevraagd worden, het is altijd raadzaam om eerst een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen.

 
 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »