• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Charis Base-line serie in diverse uitvoeringen

9
Heeft u 5 of meer producten nodig, informeer naar uw korting! De Charis base-line serie is standaard leverbaar in: net uitvoering, met lichtsensor en met nood (>2 uur).
Lees meer
Sorteren op:


Op verzoek is hij ook leverbaar in wit/opaal, informeer naar de mogelijkheden!

De Charis series is modulair/circulair opgebouwd, alle onderdelen zijn dan ook los verkrijgbaar en uitwisselbaar waardoor aan het eind van zijn levensduur de onderdelen uitwisselbaar zijn en men alleen nieuwe onderdelen nodig heeft!


Welk wattage en lumen.

Nog steeds bestaat er verwarring over hoeveel watt of lumen men nodig heeft om een bestaande PL-S, PL-C, PL-L, PL-Q of TL lamp te vervangen door LED, vaak denkt men dat men hetzelfde wattage in LED nodig heeft maar dit klopt niet, men kan/mag fluorescentie lumen niet één op één overzet om dezelfde hoeveelheid licht te krijgen met LED.

Ook het wattage zegt hierover niet alles, vroeger was een lumen/watt verhouding van 70-90 normaal en al goed maar tegenwoordig is een >120 lumen/watt verhouding ook al standaard.

Voor verdere uitleg en hulp bij keuze kunt u klikken op de link: hulp en uitleg wattage en lumen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »