• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Troy LED serie

5
Sorteren op:

Deze portiek/galerijverlichting serie is ook op verzoek verkrijgbaar in andere wattages zoals een 3W en 5,5W uitvoering met lichtsensor, bewegingssensor (ook corridor functie) en/of noodverlichting.
De Troy LED portiek/galerijverlichting serie wordt bij ons in huis geproduceerd en is een product dat in lengte van jaren (na)besteld kan worden, de serie is dan ook modulair-circulair opgebouwd, onderdelen zoals onderbakken, kappen, onderdelen en montageplaten (ook compleet) kunnen los (na)besteld worden.

De armaturen zijn standaard verkrijgbaar met een lichtgrijs slagvast polycarbonaat onderhuis en een heldere slagvaste polycarbonaat lichtkap.Welk wattage en lumen.

Nog steeds bestaat er verwarring over hoeveel watt of lumen men nodig heeft om een bestaande PL-S, PL-C, PL-L, PL-Q of TL lamp te vervangen door LED, vaak denkt men dat men hetzelfde wattage in LED nodig heeft maar dit klopt niet, men kan/mag fluorescentie lumen niet één op één overzet om dezelfde hoeveelheid licht te krijgen met LED.

Ook het wattage zegt hierover niet alles, vroeger was een lumen/watt verhouding van 70-90 normaal en al goed maar tegenwoordig is een >120 lumen/watt verhouding ook al standaard.

Voor verdere uitleg en hulp bij keuze kunt u klikken op de link: hulp en uitleg wattage en lumen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »