• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Pico LED DD serie met dia. 330 of 380mm

12
Elektrotechnische groothandels, installateurs en VvE's informeer naar uw korting! De Pico LED DD serie is leverbaar in 2 maten, de Pico-M met dia. 330mm en de Pico-G met dia. 380mm, hierdoor is hij ook goed geschikt voor renovatieprojecten.
Lees meer
Sorteren op:
  • Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!


De Pico LED DD heeft een metalen onderhuis waarop met een klik beweging de opalen lichtkap gemonteerd wordt en is hierdoor niet geschikt voor buiten.
De lichtkap is van soepel poly-carbonaat en heeft een lage IK waarde.

Bij de uitvoeringen met noodverlichting wordt gebruik gemaakt van een Li-ion batterij (3,7V-2200mA) en hebben een autonomie van >3 uur.

In de Pico LED DD wordt gebruik gemaakt van een LED module die op basis van een GR10 buisvoet éénvoudig net als bij de oude fluorescentie techniek uitgewisseld kan worden, het is een PLUG&PLAY LED module, daarnaast is het armatuur ook nog éénvoudig PLUG&PLAY uit te breiden met een modulaire noodset (standaard of met zelftest) en deze is ook later eventueel nog bij te plaatsen.
Men kan dus van elk armatuur altijd de gewenste uitvoering maken. De LED DD armaturen zijn dan ook werkelijk zeer modulair en zeer geschikt voor o.a. woningbouwverenigingen, vve's en installatiebedrijven.


Welk wattage en lumen.

Nog steeds bestaat er verwarring over hoeveel watt of lumen men nodig heeft om een bestaande PL-S, PL-C, PL-L, PL-Q of TL lamp te vervangen door LED, vaak denkt men dat men hetzelfde wattage in LED nodig heeft maar dit klopt niet, men kan/mag fluorescentie lumen niet één op één overzet om dezelfde hoeveelheid licht te krijgen met LED.

Ook het wattage zegt hierover niet alles, vroeger was een lumen/watt verhouding van 70-90 normaal en al goed maar tegenwoordig is een >120 lumen/watt verhouding ook al standaard.

Voor verdere uitleg en hulp bij keuze kunt u klikken op de link: hulp en uitleg wattage en lumen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »