• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Pico-I LED serie in 3 afmetingen Ø 260/330/380mm

9
Elektrotechnische groothandels, installateurs en VvE's informeer naar uw korting! Standaard LED verlichting armaturen, niet modulair met 3 jaar garantie en ca. 40.000 branduren.
Lees meer
Sorteren op:


De Pico-I is een standaard LED verlichting serie verkrijgbaar in 3 afmetingen (Ø 260/330/380mm) en in 3 wattages (9/12/18W) in 4000K.
Alleen de 12 en 18W uitvoering zijn verkrijgbaar met bewegingssensor (alleen on/off uitvoering) en met nood.

Omdat dit armatuur niet modulair is (LED lichtbron kan niet vervangen worden) is dit armatuur minder geschikt voor continu branden, op het moment dat het armatuur aan zijn aantal branduren zit dient u het complete armatuur te vervangen, op locaties waar hij bijvoorbeeld alleen in de avond/nacht uren brand of geschakeld wordt zal dit armatuur vele jaar mee kunnen gaan, brand hij continu dan kunt u beter kijken bij de Pico LED PLQ uitvoering, deze is volledig modulair.


Welk wattage en lumen.

Nog steeds bestaat er verwarring over hoeveel watt of lumen men nodig heeft om een bestaande PL-S, PL-C, PL-L, PL-Q of TL lamp te vervangen door LED, vaak denkt men dat men hetzelfde wattage in LED nodig heeft maar dit klopt niet, men kan/mag fluorescentie lumen niet één op één overzet om dezelfde hoeveelheid licht te krijgen met LED.

Ook het wattage zegt hierover niet alles, vroeger was een lumen/watt verhouding van 70-90 normaal en al goed maar tegenwoordig is een >120 lumen/watt verhouding ook al standaard.

Voor verdere uitleg en hulp bij keuze kunt u klikken op de link: hulp en uitleg wattage en lumen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »