• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

KTP Pro LED portiek/galerijverlichting serie met zwart of wit onderhuis en opalen of heldere frosted lichtkap

10
Elektrotechnische groothandels, installateurs en VvE's informeer naar uw korting!
Lees meer
Sorteren op:
  • Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!


Heeft u 5 of meer stuks nodig vraag dan een offerte aan, vanaf 5 stuks kan men altijd korting krijgen.

Deze portiek/galerijverlichting serie is binnenkort ook verkrijgbaar in diverse andere wattages zoals een 3W en 10W uitvoering met lichtsensor, bewegingssensor (ook corridor functie) en/of noodverlichting.

De KTP Pro LED portiek/galerijverlichting serie wordt bij ons in huis geproduceerd en is een product dat in lengte van jaren (na)besteld kan worden, de serie is dan ook modulair-circulair opgebouwd, onderdelen zoals onderbakken, kappen, onderdelen en montageplaten (ook compleet) kunnen los (na)besteld worden.

De armaturen zijn standaard verkrijgbaar met een wit of zwart slagvast polycarbonaat onderhuis en een opalen of heldere-frosted slagvaste polycarbonaat lichtkap.

Door zijn ruimere afmetingen hoeft er vaak voor gelijksoortige modellen niet geschilderd te worden, de KTP serie is zeer geschikt voor woningbouw projecten.
Deze serie is volledig modulair en ook verkrijgbaar in kleinere wattage zoals ca.2,5W (> 320 lumen) wat al vergelijkbaar is met een standaard PLS 9W lamp.

De KTP Pro serie is leverbaar in een Pro uitvoering met 4 jaar garantie en een Pro Plus met 5 jaar garantie (zie producten).


Welk wattage en lumen.

Nog steeds bestaat er verwarring over hoeveel watt of lumen men nodig heeft om een bestaande PL-S, PL-C, PL-L, PL-Q of TL lamp te vervangen door LED, vaak denkt men dat men hetzelfde wattage in LED nodig heeft maar dit klopt niet, men kan/mag fluorescentie lumen niet één op één overzet om dezelfde hoeveelheid licht te krijgen met LED.

Ook het wattage zegt hierover niet alles, vroeger was een lumen/watt verhouding van 70-90 normaal en al goed maar tegenwoordig is een >120 lumen/watt verhouding ook al standaard.

Voor verdere uitleg en hulp bij keuze kunt u klikken op de link: hulp en uitleg wattage en lumen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »