• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Titan serie uitgerust met vervangbare LED G23 PLS lichtbron

12
Heeft u 5 of meer producten nodig, informeer naar uw korting! De Titan LED LED serie is standaard leverbaar in: net uitvoering, met lichtsensor en met nood (>2 uur).
Lees meer
Sorteer op:


De Titan LED PLS serie is standaard leverbaar in:
- net uitvoering, kan continu branden of geschakeld worden
- met lichtsensor, gaat automatisch aan als het donker wordt en uit als het licht wordt
- met nood (autonomie >2 uur), kan continu branden of geschakeld en kan ook als alleen nood gebruik worden (kan op verzoek ook als alleen nood geleverd worden)

Een combinatie van lichtsensor en nood is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

De Titan serie wordt bij ons in huis geproduceerd en is een product dat in lengte van jaren (na)besteld kan worden, de serie is dan ook modulair opgebouwd, onderdelen zoals onderbakken, kappen, onderdelen en montageplaten (ook compleet) kunnen los besteld worden.

De Titan LED PLS is geschikt voor alle type LED PLS G23 lampen die geschikt zijn om direct aan de 230V aangesloten te worden, LED PLS lampen van o.a. Osram, Philips etc. (mits geschikt voor 230V) kunnen er ook in gestoken worden, u kunt dus éénvoudig overal deze LED PLS lichtbronnen aanschaffen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »