• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Etna LED DD serie, ook met bewegingssensor en/of nood

6
Elektrotechnische groothandels, installateurs en VvE's informeer naar uw korting! De Etna LED DD serie is standaard leverbaar in: net uitvoering, met bewegingssensor en/of/DIM(corridorfunctie) met nood (>3 uur). De behuizing is van die-cast aluminium!
Lees meer
Sorteer op:

De Etna LED DD is gemaakt van Die-cast aluminium en heeft een slagvast opalen poly-carbonaat lichtkap.

Dit robuuste armatuur heeft weinig aangrijpingspunten en is slagvast en hufterproof (IK10) waardoor hij ook op makkelijker toegankelijkere locaties toegepast kan worden.

Bij de uitvoeringen met noodverlichting wordt gebruik gemaakt van een Li-ion batterij (3,7V-2200mA) en hebben een autonomie van >3 uur.

In de Etna LED DD wordt gebruik gemaakt van een LED module die op basis van een GR10 buisvoet éénvoudig net als bij de oude fluorescentie techniek uitgewisseld kan worden, het is een plug&play LED module, daarnaast is het armatuur ook nog éénvoudig PLUG&PLAY uit te breiden met een modulaire noodset (standaard of met zelftest)en deze is ook later eventueel nog bij te plaatsen.
Men kan dus van elk armatuur altijd de gewenste uitvoering maken. De LED DD armaturen zijn dan ook werkelijk zeer modulair en zeer geschikt voor o.a. woningbouwverenigingen, vve's en installatiebedrijven.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »