• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

Piazza LED PLS serie

0
Op verzoek ook met nood
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...


De Piazza LED PLS serie is standaard leverbaar in:

- net uitvoering, kan continu branden of geschakeld worden

Op verzoek kan hij ook geleverd worden met:
- met nood (autonomie >2 uur), kan continu branden of geschakeld en kan ook als alleen nood gebruik worden (kan op verzoek ook als alleen nood geleverd worden)
- lichtsensor

Een combinatie van lichtsensor en nood is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

De Piazza serie is een product dat in lengte van jaren (na)besteld kan worden, de serie is dan ook modulair opgebouwd, onderdelen zoals onderbakken, kappen, onderdelen en montageplaten (ook compleet) kunnen los besteld worden.

De Piazza LED PLS is geschikt voor alle type LED PLS G23 lampen (max. lengte 180mm) die geschikt zijn om direct aan de 230V aangesloten te worden, LED PLS lampen van o.a. Osram, Philips etc. (mits geschikt voor 230V) kunnen er ook in gestoken worden, u kunt dus éénvoudig overal deze LED PLS lichtbronnen aanschaffen.


Welk wattage en lumen.

Nog steeds bestaat er verwarring over hoeveel watt of lumen men nodig heeft om een bestaande PL-S, PL-C, PL-L, PL-Q of TL lamp te vervangen door LED, vaak denkt men dat men hetzelfde wattage in LED nodig heeft maar dit klopt niet, men kan/mag fluorescentie lumen niet één op één overzet om dezelfde hoeveelheid licht te krijgen met LED.

Ook het wattage zegt hierover niet alles, vroeger was een lumen/watt verhouding van 70-90 normaal en al goed maar tegenwoordig is een >120 lumen/watt verhouding ook al standaard.

Voor verdere uitleg en hulp bij keuze kunt u klikken op de link: hulp en uitleg wattage en lumen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »