• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!

KTP LED PLS portiek/galerijverlichting serie geschikt voor o.a. Osram en Philips LED PLS lichtbronnen.

5
Groothandels, installateurs en VvE's informeer naar uw korting! LEVERBAAR VANAF CA. EIND OKTOBER 2020
Lees meer
Sorteren op:


Heeft u 5 of meer stuks nodig vraag dan een offerte aan, vanaf 5 stuks kan men altijd korting krijgen.


De KTP LED serie is modulair-circulair opgebouwd.

Deze uitvoering is geschikt voor onder andere Osram Dulux S LED, Philips CorePro LED PLS en alle direct 230V gevoede LED PLS lampen.

U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden zoals lichtsensor en/of noodverlichting en kunt zelf een keuze maken om dit armatuur met of zonder lichtbron aan te schaffen.

De KTP portiek/galerijverlichting serie wordt bij ons in huis geproduceerd en is een product dat in lengte van jaren (na)besteld kan worden, de serie is dan ook modulair-circulair opgebouwd, onderdelen zoals onderbakken, kappen, onderdelen en montageplaten (ook compleet) kunnen los (na)besteld worden.

De armaturen zijn standaard verkrijgbaar met een wit of zwart slagvast polycarbonaat onderhuis en een opalen of heldere-frosted slagvaste polycarbonaat lichtkap.

Door zijn ruimere afmetingen hoeft er vaak voor gelijksoortige modellen niet geschilderd te worden, de KTP serie is zeer geschikt voor woningbouw projecten.


Welk wattage en lumen.

Nog steeds bestaat er verwarring over hoeveel watt of lumen men nodig heeft om een bestaande PL-S, PL-C, PL-L, PL-Q of TL lamp te vervangen door LED, vaak denkt men dat men hetzelfde wattage in LED nodig heeft maar dit klopt niet, men kan/mag fluorescentie lumen niet één op één overzet om dezelfde hoeveelheid licht te krijgen met LED.

Ook het wattage zegt hierover niet alles, vroeger was een lumen/watt verhouding van 70-90 normaal en al goed maar tegenwoordig is een >120 lumen/watt verhouding ook al standaard.

Voor verdere uitleg en hulp bij keuze kunt u klikken op de link: hulp en uitleg wattage en lumen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »