• Vraag offerte aan!
  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Wederverkopers krijgen altijd korting, informeer!
Nieuwe producten
EM Licht B.V.



EM Licht B.V.® fabrikant en distributeur van LED verlichting.

Wij zijn leverancier van o.a. LED verlichting, noodverlichting, straatverlichting, atex (Explosie-veilige EX) ledverlichting, noodverlichtingscomponenten, LED modules (ook met nood en/of bewegingssensor) en LED lichtbronnen (o.a. voor PLS, PLC, PLQ, T5 mini en T8).

Naast onze eigen merk verlichtingslijn vertegenwoordigen wij onder andere exclusief de volgende merken: Kosnic, Fox-Lux, Eulux, Liteplan en Gemma Lighting
Daarnaast leveren wij ook alle producten van: DW Windsor (Sky) en Petrel (sommige producten van deze merken exclusief)

EM Licht B.V.® produceert en levert onder de merknaam 4MLUX (formorelux) zijn eigen verlichtingslijn en onderscheid hierin diverse categorie zoals LED armaturen gebaseerd op éénvoudig uitwisselbare LED PLQ, LED TL of LED PLS techniek met 30.000-40.000 branduren en 3 jaar garantie, Base-line serie met 40.000+ branduren en 3 jaar garantie, Pro serie met 70.000+ branduren en 4 jaar garantie en de Pro+ serie met 100.000+ en 4 of 5 jaar garantie.
De 4MLUX producten zijn circulair en voorbereid op uitwisselbaarheid in de toekomst, ze zijn modulair opgebouwd, onderdelen zijn dan ook los verkrijgbaar.

Diverse series worden door EM Licht B.V.® zelf geproduceerd te Etten-Leur en zijn Made In Holland LED producten.

Wij leveren uitsluitend aan bedrijven en niet aan particulieren.

Heeft u een onderneming / bent u een stichting, vereniging / VvE dan kunt u bij ons kopen, u kunt een account aanmaken en bestellen voor de website prijzen.

Indien u meerdere stuks nodig heeft kunt u ook hiervoor eerst een offerte aanvragen via de website, u kunt dit éénvoudig doen door een product toe te voegen aan het "offerte mandje".


Bent u wederverkoper en wilt u klant worden maak dan een account aan, u ontvangt van ons bericht dat u na inloggen gelijk uw netto inkoopprijzen te zien krijgt, als wederverkoper krijgt u altijd korting onafhankelijk van het aantal.
U kunt natuurlijk ook eerst éénvoudig zoals hierboven beschreven een vrijblijvende offerte aanvragen.

Het streven is om uw wederverkopers account binnen 1 werkdag te controleren en u te berichten tijdens kantooruren dat u na inloggen uw netto inkoopprijzen te zien krijgt.
In het weekend en tijdens vakantie/feestdagen kan het wat langer duren.
Mocht u onverhoopt geen bericht krijgen dan kunt u altijd via contactformulier/e-mail of telefonisch (zover mogelijk) contact opnemen, bij geen bericht kijk ook even of het bericht niet bij u in de spambox terecht is gekomen.

Alle vermelden prijzen op de website zijn excl. btw!

Levertijden kunnen per product verschillen, heeft u een product voor een bepaalde datum nodig dan kunt u het beste eerst even informeren!



Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »